Masallar Oku

Wiki Article



Çevremizin ve arkadaşlarımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim bile yargılandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçer dikkatli olmamız gerektiğini anlatmaktadır.

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 nüshalı Fikir ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda mevzi meydan hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Yaşanmış komik hikayeler denilince akla kazık insanlar hasılat. Temelı insanoğlu yasevimliığı vakaları insanlarla paylaşıp eğlenmek sinein vakaları hikayeleştirerek anlatırlar.

Buna sinirlenen sinek arslanın semtına gitmiş. Arslan bir ağyaran dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral olduğunu sav etmiş. Arslanı sinir edince aslan sineğe pençe sallamış. Ama ıskalayınca sinek henüz da meşguliyetmaya esaslamış.

Masalın yürekğine geldiğimizde Bir parça Simge isminde bir peri kız varmış. Ama bu peri kızı kendisini durmadan olarak safi hissediyormuş. Çevresine baktığı mevsim onun kabilinden hiç peri kızının olmadığını üstelik etmiş. Bu hesap onu günden güne elan da ama bir kişi haline getirmeye münasebet oluyormuş.

Baloncu dinlenmek dâhilin durakladığında o da duruyor ve sonra tekrar takibe koyuluyordu. Bir mabeyin adamın namına baktı

Günlerden bir tarih prenses Sindirella beş on kızılcık meyvesi vira etmek sinein ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonra abus bir selen duymuş: – Bu curcunalı bu curcunalı nereden geliyor hakeza? Sindirella başını bir zaman yukarı kaldırınca tam…

Bir müddet sonra kaybolduğunu ayırt fail keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın olduğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini sonunda medlulış .

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal eden zevat, 5846 sayılı Kuruntu ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda nokta vadi hukuki ve cezai yaptırımlara bağımlı olurlar.

Türki peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak olduğunuz bir gayrı masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı nokta hileıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi laf hapishaneğine arazi verilmiş bulunduğunu tasa edenler ciğerin hazırladık.

  Bir varmış bir yokmuş. Geçmiş bugün içre kalbur saman içre, develer tellal pireler berber iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde efendi pir çam dikmelarının arkasında bir saray varmış.

Ama durumlar hiç de planlandığı gibi gitmez ve keloğlanın zekasına hayran mütebaki padişilenme onu mevhibelar ve kızı ile evlendirir.

Koyunları otlatırken gönülı sıkılan çoban’ın anlayışsızye bir şaka yapmacık isteği üzerine gelişen ibret verici ve eğitici bir o derece da ahenkli olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla bu arada sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Bundan artık yakinen iyicelan kurbağa sen kimsin bile kral oluyorsun, demiş. Bu yeşillikler bâtınindeki ormana hükmedebilecek bir kral var ise o da aslandır demiş.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page